Het laten bleken van de tanden

Door het eten van voedsel en het drinken van bepaalde vloeistoffen kan het gebeuren dat er een gele kleur over de tanden komt. Ook andere factoren kunnen van invloed zijn voor de kleur van de tanden. Hierbij kun je denken aan het roken van sigaretten en sigaren. Maar hoe kun je dit het beste verhelpen?

Last van gele tanden

Veel mensen hebben last van gele tanden. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat we bepaalde vloeistoffen nemen waar door er een gele kleur kan ontstaan. Hierbij kun je denken aan thee, koffie, frisdrank en ga zo maar door. Voor de mensen die last hebben van gele tanden, is het mogelijk om de tanden te laten bleken. Hier mee kun je de witte kleur van de tanden weer terug krijgen. Maar hoe gaat dit precies, dat bleken van de tanden?

Het laten bleken van de tanden


Tanden bleken
kan worden gedaan bij de tandarts. Dit heeft als voordeel dat je zeker weet dat het goed gebeurd. Het is echter ook mogelijk om tanden bleken thuis te doen. Hier zijn diverse middelen voor verkrijgbaar. Het hebben van witte tanden is iets dat veel mensen graag willen.